kattints ide és szúrd be a saját képed

Ki vagyok és miért éppen én leszek hiteles?

Pár millió levezetett kilométer, pár száz eladott autó és egy nemzetközi szállítást végző vállalkozás van mögöttem. Azt gondolom, hogy ez is elegendő lenne ahhoz, hogy bármelyik fuvarozó, szállítmányozó megszerezze a tapasztalataimat, azonban mégsem ezeket a dolgokat tartom a legfontosabbnak.
Akkor mégis miért és mit nyújthatok neked?
Kezdjük a miérttel! Vagyis a miértekkel!

 

Varga András vagyok, jármű üzemeltetési technikai tanácsadó és egy egyedi, gépjárművezetést támogató online rendszer megálmodója, és tulajdonosa.

A miértre a válaszaim, nem sorrendben a következők:

  • Közel 3 millió kilométer megtétele nemzetközi és extrém körülmények között, nem csak teherautóval!
  • Kereskedelmi tapasztalat, amely szerint ismerem azokat a trükköket, amelyeket a jármű-kereskedők a felhasználókkal "etetnek" meg.
  • Mert tudom, hogy mire mondjon nemet a vállalat és mikor mondja mindezt!
  • Mert a "hitt" piaci fölényből képes vagyok valódi piaci előnyt összerakni a szállítmányozóknak.
  • Mert képes vagyok megalkotni és másokat megtanítani az ideális gépjármű keretrendszerének a megalkotására.
  • Flotta üzemeltetési tapasztalat, amelyből pontosan megalkothattam a valódi járműállomány kontrollálásához szükséges alapigazságokat.
  • Mert képes voltam megalkotni azt a rendszert, amely valós időben méri, ellenőrzi és visszajelzi a fuvarozóknak, szállítmányozóknak és a gépjármű-vezetőknek egyaránt a megtakarításokat, lehetőségeket. Ugyanakkor tanácsokat is ad mindenkinek a rendszer valamint a lehetséges számonkérésekhez dokumentált segítséget ad.
  • Mert nem mellébeszélek, hanem magamat adom, amikor bármilyen szállítmányozó vállalkozás tulajdonosaival, különböző alkalmazottaival dolgozom együtt.
  • Mert azt tartom fontosnak, hogy a tanácsaimmal eredményesebb legyen a vállalkozó, nem pedig azt, hogy évekig kivegyek a zsebéből sok-sok súlyos forintot.

Talán ennyi elég is lenne, azonban ide tennék még egy valódi személyes és nem marketingesek által írt gondolatot.

Szeretek vezetni és szeretem a teherautókat, szeretem a fuvarozásban dolgozó vállalkozások vezetőinek a partnerségét és egyszerűen jól érzem magam ebben a közegben.

Véleményem szerint sokkal jobban is végezhető lenne ez a mindenki számára nagyon fontos vállalkozói feladat. Úgy hiszem, hogy minden vállalkozó igyekszik tekintettel lenni az alkalmazottaira és abból indulok ki minden esetben, hogy a korrekt partnerség kialakítása a gépjármű-vezetőkkel a cégvezetés részéről  alapfelállás mindkét részről.

Meggyőződésem, hogy ezt az alapfelállás legtöbb esetben a gépjárművezetők hozzáállása borítja fel, azonban a negatív tapasztalatok hatására a vállalkozók görgetik tovább, egyre rosszabb irányba az ellentétek labdáját.

Amennyiben eddig eljutottál, szeretnék gratulálni, hiszen másoknál sokkal jobban érdekel az a tanácsadó, akivel lehet, hogy munkakapcsolatba kerülsz!

Ez tiszteletreméltó!

Ahhoz, hogy csavarjak még egyet a történeten, itt írom le azokat az információkat, amelyekből építkezhetsz egy találkozóra, itt van lehetőséged beszerezni mindazt a háttér-információt, amely engem alkalmassá tesz a közös munkára!

Közel egy évtizedig voltam a Mentőszolgálat alkalmazottja, mint kiemelt gépjárművezető. Itt volt alkalmam extrém tempóval, extrém helyzetekben helytállni és olyan rutinra szert tenni, ami segítségemre van a mai napig egyes vészhelyzetek megoldásában.

Értékesítőként (jobban mondva területi képviselőként) dolgoztam nyolc évig, ahol megismertem a nagy értékű gépek, járművek, pótkocsik és munkagépek világát. Alkalmaztam mindazt a technikát, amelyet most megosztok a fuvarozókkal, bevallva azt is, hogy annak idején igen is jobban számított az egyes üzleten elérhető profitom, mint annak az eredménye, hogy valóban jó, környezetbarát és gazdaságos autó kerüljön ki a kezeim közül.

Európa összes országában jártam, ráadásul úgy, hogy személyszállító buszaimat, később csomag szállító autóimat irányítottam, miközben magam is az egyik jármű kormányánál töltöttem az időt. Pontosan tudom, hogy mi a gond a jármű-vezetőkkel, az állítólag évtizedes gyakorlatú sofőrökkel, valamint mekkora gondot okozhat egy-egy nem várt helyzet.

Ez mellé némi magán jellegű információt is megosztok veled, kíváncsian várva, hogy vajon el jutsz e idáig!

Négy gyermek édesapja vagyok, csodálatos feleségemmel egy kis somogyi településen élek, és főállásban továbbra is gépjárművezetőként dolgozom. Ez mellett igyekszem segítségére lenni az arra érdemes vállalkozóknak, akik valóban a fejlődés útját szeretnék járni!

Amennyiben kérdésed van, úgy akár azonnal is kereshetsz!

Nagyon szép napot, jó böngészést kívánva!

Varga András

office@varga-andras.hu

06-70-6229933

 

 


 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.